Home Vijesti Arhiva 08/09 Kako je riješena utakmica u Rogatici, sa dva penala, bez šanse!
Kako je riješena utakmica u Rogatici, sa dva penala, bez šanse! Štampa El. pošta
četvrtak, 28 maj 2009 18:58
PORUKA KOJA JE STIGLA NA MOB.TEL.JEDNOG OD ČLANOVA UPRAVE KLUBA FK“ROMANIJA“ IZ SVLAČIONICE U 16 h 20 min.

„BRATE NIJE DOBRO, BORIMO SE JA  i  XXXXX  i  XXXXX AL IZGLEDA DA IGRAČI NEĆE. OVI SU DONJELI  8 HILJADA U SVLAČIONICU“

Ubjeđeni smo da pojedini članovi FSRS znaju o čemu i o kome se radi i molimo ih da u interesu sporta i sportista preduzmu određene mjere protiv silnika i mešetara iz saveza i klubova kako bi sačuvali i odbranili FSRS.
FK Romanija poruku čuva kao dokaz o neregularnosti i kupovanju utakmica od strane Napretka iz Šepka i spremna je pokazati.

Pale,28.05.009.god.

ARGUMENTI ZA SUMNJU U REGULARNOST PRVENSTVA 2008/09  II-LIGE ISTOK

1.Utakmica FK ŠEKOVIĆI - FK ROMANIJA (2008)
Kod rezultata 2:3 sudija Stojanović svira nepostojeći penal i oduzima nam dva boda. Kako je i sam dao izjavu da mu je život bio ugrožen i da je morao svirati penal i pored naše žalbe na njegovo suđenje FSRS(stručna sudijska komisija) ne poduzimaju nikakve sankcije ni protiv sudije Stojanovića ni protiv FK“Šekovići“. I, umjesto da utakmica bude poništena i sudija Stojanović bude rigorozno kažnjen što nije prekinuo utakmicu samo je kažnjena FK „Romanija“ gubljenjem dva, kako se danas ispostavilo, vrlo važna boda u utrci za prvo mjesto.Odgovor na prigovor-žalbu još uvijek nismo dobili. Možda mi nismo informisani, možda je stručna sudijska komisija donjela odluku a možda čeka da se prvenstvo završi pa da je onda razmatra.

2.Utakmica  FK „JEDINSTVO“ Brodac : FK “ROMANIJA“ (2009)
-poništavanje gola zbog navodnog ofsajda Vilareta(Romanija) na početku utakmice
-dosuđivanje penala za „Jedinstvo“ bez prekršaja   
-ulazak igrača Jedinstva u kazneni prostor prije sudijskog znaka pri izvođenju penala
-dodjeljivanje bezrazložnih žutih kartona koji su bili priprema za crveni(ako zatreba)
-ne dosuđivanje penala na igraču Romanije(Blagojević)
-2-3min. skraćeno prvo poluvrijeme
-drugo poluvrijeme je i pored 4-5 izmjena trajalo tačno 45min.;
-delegat, koji se nije ni predstavio, je na brzinu prije samog početka utakmice održao vrlo neozbiljno brifing gdje se već moglo naslutiti da je imao dogovor sa sudijama .To je i potvrdio samim tim što nije reagovao na sudijske odluke a to je na kraju utakmice i ovjerio ocjenom 8,4 glavnog sudije Lakića. Kada mu je pri njegovom odlasku na parkingu a pri ulasku u automobil rečene kako je nosio DVD-utakmice u ruci bez pečatom kluba ovjerenim kovertom jednostavno je rekao da je to njegova stvar i da mi stim nemamo ništa. Predpostavljamo da je i sam snimak utakmice izuzetno loš (ako ste ga na vrijeme dobili) pa Vam nudimo našu VHS-kasetu ili DVD.

3.Utakmica FK „MLADOST“ Rogatica : FK „ROMANIJA“ (2009)
Sudija Krunić na četiri prekršaja u kaznenom prostoru „Mladosti“ ne svira penal, a posebno se ogriješio u 85min. kada je napravljen prekršaj koji je svakako morao svirati kao jedanaesterac. Umjesto crvenog kartona za slomljenu nogu, u izuzetno oštrom startu sa namjerom, nad igračem Šukom Nedeljkom, na početku utakmice daje žuti karton. Opet 2-boda.?

4.Utakmica FK „NAPREDAK“ Šepak : FK „ROMANIJA“ (2009)
Poslije postignutog gola „Romanije“kod rezultata 1:0 za „Napredak“ sudije Krunić i Stojanović pokazuju i sviraju na centar da bi poslije intervencije igrača „Napredka“ Jovanovića i Karamana promjenili odluku i svirali ofsajd.

Get Adobe Flash player

5.Utakmica FK „NAPREDAK“ Šepak : FK „PODRINJE“ Tršić
Utakmica imala prekid od 5min. A prvi gol postignut u 12min. nadoknade ???

6.Utakmica FK “JEDINSTVO“ Brodac : FK“NAPREDAK“ Šepak(2009)
Kada se zna da se u Brodcu teško dobijaju utakmice taj dan 5-6 igrača je reda radi izašlo na teren a drugi gol je golman Janjić na očigled svih sam sebi ugurao u mrežu.?

Komentari (55)
  • urosh

Za 8 hiljada skoro svaki tim u ovoj ligi ći ih pustiti.

• Beli Vuk

Mater im jebem po Sarajevu se priča o tom Napretku iz Šepka. Juče mi govori taksista kako je vozio ljude i kako su pričali da je taj neki Šepak mnogo jak i kako će kupiti sve utakmice do kraja.

• XXX  - ....

Dobro jutro Pale, otkrili ste jos nesto nevjerovatno, pa zar je moguce da se kod nas utakmice kupuju. Prva ste djeca, pa javna je tajna da se utakmice kupuju i svakoj se zna cijena...Sta cete vi sad, napraviti nesto revolucionarno? Smirite se tu gdje jeste, sacekajte jos koju godinu, jos ste nezreli za prvu ligu. I kad mislite da je to tek tako lako zasto vi niste kupili neku utakmicu i obezbijedili ulazak u prvu ligu

• xxxx

SEPAK ULAZI U 1LIGU DO SE ZNA,POBJEDJUJU MILICE JER MILICI IMAJU MALE SANSE ZA OPSTANAK,ROMANIJA MOZE SAMO SLEDECE GODINE U 1LIGU,AL NECE NI TAD JER CE SE RASPASTI

• YYYYY--X-u

Što je babi milo, to joj se i snilo. Ma nemaš ti pojma. Samo polako...

• slađa

Slušaj ti XXX-napravićemo nešto revolucionarno,jer nema potrebe da ostajemo ovdje gdje smo trenutno,zato što nam je mjesto daleko ispred Šepka! Predlažem tebi i svim ostalim "ljubiteljima fudbala" da ga od sad pa na dalje gledate otvorenih očiju!!! Ako ga zaista volite...koliko god on bio jadan,ovdje bolje ne može! Usput-ROMANIJA se ni u kom slučaju neće raspasti,nego će sljedeće godine biti jača i bolja nego sad!!!

• XXX  - ...

Sladjo, necete nista napraviti kao ni stotine ekipa prije vas. To je borba sa vjetrenjacama...Samo vam zelim reci da to nikog ne interesuje dok mu se to ne obije o glavu...Da vam je neko o kupovanju utakmica pricao prosle godine, vama bi to bilo smijesno, ali sad kad su vas ljudi zeznuli za ulazak u prvu ligu vi ste se svi digli na njih...Ako je Romanija kakav klub njima nece biti prolem sacekati dogodine i da onda udju u prvu ligu...Ne vjerujem da Romanija nikad nije prodala ili kupila utakmicu, tako da se bez potrebe pravite da ste nevinasca

• YYYYY

Ne bavi se sportom, bavi se politikom ili se zaposli u Opštinu. Ciao !!!

• romic  - dole Sepak

:X

• slađa

"Oni su sistem,instrukcija,dogma,korupcija,teror,instituci ja,represija ubija,mafija,murija,država,hajdučija,kadija,sudija ,a mi smo REVOLUCIJA! Zajebi dijalog,ne pregovaram sa bagrom..."

• Semberac  - Šepku je Milorad Sofrenić omogućio da eventualno u

Niko ne prića o tome kako ''advokat'' Savić po čijom je drigentnom palicom FK Napredak iz Šepka, danonoćno ''visi'' i pregovara sa Miloradom Mijom Sofrenićem oko namještanja utakmica. Zašto razgovara sa Sofrenićem? Zato što je on najuticajniji čovjek na regularnost Druge lige grupe Istok, pod čijom se KOMANDOM nalazi konpletno rukovodstvo te lige. On uz pomoć svog mentora ''Bajinog'' polupijanog Komesara Drige lige Istok po čijom se kontrolom nalazi FK Proleter iz Dvorova, diriguje ko će i gdje da sudi utakmice od visokog rizika koje direktno i neposredno utiču na tok konačnanog ishoda utakmice, kao i raspleta u ligi.

Svima nam je poznato kako je čuveni Semberski fudbalski ''Gang'' došao u poziciju da mu ''advokat'' Savić nudi novac kojim će rješavati pitanje kredibiliteta lige, koga uopšte nema.

U Bijeljini se nalazi sjedište Druge lige grupa Istok, koja broji mnoštvo funkcionera, delegata, sudija koji su pod kontrolom Sofrenića, koji diriguje koće, kako i gdje suditi?

Ovim se ...

• slađa

SREĆNO SUTRA NA TEKMI! Valjda će biti opet 5 komada ;)

• Rogatičanin

Pare u Rogaticu su stigle(navodno), ali nisu uzete, igraci nisu dobili nista!...Na rezultat utakmice je direktno uticao glavni sudija, koji je dosudio bar jedan ne postojeci penal, mislim da je ocito ko je ovde uzeo pare i da krivca svakako treba traziti u sudijama. Mladost je igrala za Romaniju i za sebe jer su joj bodovi prijeko potrebni ali nije mogla protiv sudija, nije postojao sut iz igre ali se zato pobrinuo glavni sudija da bude golova u mrezi! Ne budite smijesni, iz ove lige dalje ide samo ona ekipa sa vise para, nije toliko ni bitan igracki kadar! poz Paljanima

• FK Podrinje Janja

Stvarno je tako kako se gore navodi i vama iz FK Romanije ne vrjedi se zaliti,jer je nas klub zadnje dvije godine isto tako pokraden na svim gostovanjima,gdje smo bili potpuno bolji,ali ta zalba nista nije donijela,prije dvije sezone je usla u prvu ligu ekipa iz Crkvine,koja nije ni za druge lige,ali su imali tog Savu Popovica koji je odradio sve da oni udju u prvu ligu,da bi zavrsili tako kako jesu,prodavali utakmice,uzimali pare,a mi koji smo imali najjacu ekipu za koju ce svaki posten covjek reci da je tako,nismo usli i ako smo na polusezoni toj crkvini bjezali preko 10 bodova,ali to je stvar funkcionera u nasoj drzavi,stvarno steta za FK Romaniju,i ako su mnogo dobra ekipa,ali eto para vrti gdje burgija nece

• FK Milici_nikola

Ma sta se javljate niko nije pokraden ko MIlici u Brckom na utakmici Milici-Lokomotiva 2-crvena,2-ponistena gola,1-nepostojeci penal= SUDIJA DOBIO BATINE I SUSPENDOVAO 6 PRVOTIMACA!!!!!!!!!
    :lol: :woohoo:

• Stefo_Milici

Vi Paljani samo se mozete osloniti na Milice jer oni igraju sa Sepkom zadnje kolo,ali ako ne platite Milicima ili sudiji necete vjerovatno uci jer sam ja cuo da Sepak nudi Milicima 12000 km.....mislim zbog ovih para bi ih svako pustio.....zato probajte nesto sa sudijom ili bar dovedite u Milice svoju mafiju,jer je poznato da je mafija sa Pala najjaca mafija u rs.....toliko od mene
    P.S Ovo je jedan prijateljski savjet jer i ja navijam da vi udjete....!!!!!!!! :cheer:

• slađa

Xaxaxa,svaka čast,Stefo!Eto nas u Miliće sa našom mafijom,da vidimo kako će sudije tad da reaguju :cheer: :kiss:

• delija

Ma naravno, eto paljana u Miliće! Bodrimo domaće, a šepčacima neće biti baš lako! B) Prijatelji iz Milića možete Vi do boda! A pozz i za Janju...

• Bube milicanski difovac  - sve je na nama

Braco Paljani nije sto sam ja gore stalno i sto studiram ali iskreno bih volio da vi udjete u 1. ligu jer imate realno najbolju ekipu u ligi ai igrali ste posteno a ne kao Sepak!! milici su sad dobili u Pucilama goricu 1-0 i bod protiv Sepka im daje sigurno ostanak u ligi a vama nadam se veliku Titulu koju zasluzujete !!! pozz za sve paljane i naravno moje Milicane i vidimo se u nedelju na tekmi,da zajedno navijamo :D

• sarajlija

majstore slabe dojave imas,da je gdje na kladionicu staviti ovu ligu sat bisve dobio,pogledaj ostale moje komentare

• ja

Cak sam i ja prije nekih 20 dana, inace nezainterosavan za ove nase fildzan lige, cuo kako Sepak sigurno osvaja ligu, jer je kupio sve utakmice do kraja. Zalosno, a na kraju cemo zbog lopovluka izgubiti ovu "ligu", vjerovatno na racun neke BiH x lige. A mozda je tako i bolje, ovo je svakako sramota za sport i drzavu...

• miladin

SEPAK OSVAJA LIGU.U ZADNJEM KLOU MILICI PUSTAJU JER NAJVJEROVATNIJE OSTAJU U LIGI,TAKO DA PALJANI NEMOJTE DZABA DOLAZITI OVE BUDALE SVE UTAKMICE POKUPOVASE..

• ...................

O Prvoj ligi samo mozete da sanjate,,,,, Sepak vas je uvek ucio fudbalom

• slađa

Vi nas učili??? Ako ste vi "toliko dobri",a Romanija ne valja,onda ste vrlo loši treneri!!!!!!!! :evil:

• ........................

Dodjite u Milice da vidite kako Sepcani proslavljaju sampionsku titulu. TO ROMANIJA NIKAD NECE DOZIVETI.........jer ce te se raspasti i igrati sa Kasindom i Stakorinom u beton ligi.

• Rogatica...

E ovako Paljani...Rogatica je igrala za vas a vi posto niste mogli da podkupite sudije to je vas problem...a juce u Sekovicima vas sudija IVKOVIC nas jebe posto smo mi pravili neke namjerne penale u Rogatici protiv Sepka..upravo zbog ljudi kao sto su Ivkovic nezasluzujete da igrate ni u drugoj ligi...sramota.... :silly:

• PRIJATELJ "ROME"---  - ZA ŠAKU DOLARA

Da li se saznalo ko je uzeo lovu, ili se možda još čeka. Neka ste igrali za Donji Šepak(da li ima Gornji?), mnogo su vam bliži i draži. Pokazalo se kakvi ste, i nemoj te misliti da ce mo zaboraviti.

• Stefo_Milici

Olealeolealeolealeoleale...Milici ostaju u drugoj ligi.......Olealeolealeolealeolealeoleale......... ..
    Paljani zelim i vama da osvojite od sveg srca..!!!!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))< /p>

• xxxxxxxxxxxxxxxxx

lllllllllllllllllllllllllllljkgg :X :unsure: :P :( :D :D

• zzz

spominjete penal koji je dosudio u sekovicima,a ne spominjete sto kod rezultata 2:2 nije svirao cist penal za sekovice,pa ste iz te kontre i gol dali!!!

• slađa

Mi ćemo,možda nekad,igrati sa Kasindolom(kad i oni dodju do prve lige),a vi,ako nastavite da serete o tom Šepku,koji ne zna šta je fudbal,a lafo nas uče,mogli biste prije nas da završite u Kasindolu,ali na liječenju!!!Prisješće vam proslava... :evil:

• lolek

to sladjo svaki ti se dao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• nemanja

sepak pobjedjuje milice,jer milicima netrebaju bodovi, osigurali su opstanak,Ja bi iskreno volio da pale udju al sad je gotovo,sepak osvaja sigurno

• marko

MILICI NISU PRODALI UTAKMICU I POSTENOI CESE BORITI IAKO SU SKORO SIGURNO OSIGURALI OPSTANAK.ZATO PALJANI SVI U MILICE DA ZAJEDNO NAVIJAMO DA PALE UDJU U 1 LIGU.

• bijeljina  - treba mi cd

treba mi cd sa utakmice koju ste igrali u brodcu ili sta vec imate pa ako se moze ikako dobiti u pitanju je igrac nema nikakve veze sa necim od ovih sto ste naveli ima dosta istine, ali mi cd treba zbog mene? unapred hvala

• xxl

Milici ce se boriti isto kao i brodac.Tako je Romanija zasluzila u Milicima.Nakon utakmice sa Romanijom sudije dva sata nisu mogli da napuste stadion.Zasto?Znate vi gospodo zasto.I sad ocekujete od Milica da vas cupaju.Tesko?Tako ste i Brodac ocrnili pa se sepak prosetao kroz Brodac.I sad ce selendra u 1 ligu.Sramota

• bn  - tako je

u pravu je ovaj xxxll samo sto i sledece godine brodac ulazi u prvu ligu ima predsednika direktora igrace i najbolji teren u republici... a tacno je da je romanija to zasluzila . sta su ocekivali da brodac igra za njih kada su ih ocrnili posle utakmice u brodcu gde nisu sutnuli na gol....ja gledao utakmicu...

• Paljanin...

Čuo sam da je sad pravo dobar teren u Brodcu! Al nema njima ulaska u Prvu ligu ne znam ko da im je predsjednik, a kamoli Sofrenić! Jedinstvo Brčko iduće godine ponovo ulazi u prvu ligu, jer će dobiti pare da naprave tim, a odmah po ulasku je cilj Premier liga! Inače ne bi onako pravili stadion, a i zna se da im je cilj za 2-3 godine Premier liga!

• nikic zoran

e nemoj da si takav mi u dvorovima imamo najbolji teren..:P :P :cheer: :lol:

• sarajlija

nikic ...... u brodcu je bolji teren,a vi ste svoj zapustili,sad je i u pucilama bolji od vaseg,vidimo se u nedelju na radniku

• Никић

ma kod nas je najbolji...;)))
    a vidim o se u nedelju...:))

• SAMPION  - najaci smo najaci.......

ove godine 1liga,dogodine premier liga, a posle tana-nana LIGA SAMPIONA LIGA SAMPIONA
    Napredak je SAMPION!!!!!!! :P
    gubitnik romanija :woohoo:

• slađa

Znači,to su vaši planovi-da zaigrate protiv Barse,Reala,Liverpoola,i ostalih SVJETSKIH KLUBOVA...Lijepo,lijepo...Ali takvi snovi se,na vašu žalost,nikad ne ostvaruju!!!Momče,spusti se malo na zemlju,i ti i tvoji sugrađani!!!Kkvi vi i Premijer liga!!!Vi to nećete doživjeti dok god vas bude...

• snexx  - ha,ha,ha

MA UCI CE ROMANIJA U PRVU LIGU,ALI JEDNOG LEPOG SUNCANOG DANA KAD BUDE PADALA KISA... :D

• slađa

Xaxaxaxaxa,kakva duhovitost.....

• Mladen  - FOX

Tacno tako prije ce brodac

• sarajlija  - re: kao onda dobiste vi goricu u pucilama bez 8 ig
    FK Milici_nikola napisa:
    Ma sta se javljate niko nije pokraden ko MIlici u Brckom na utakmici Milici-Lokomotiva 2-crvena,2-ponistena gola,1-nepostojeci penal= SUDIJA DOBIO BATINE I SUSPENDOVAO 6 PRVOTIMACA!!!!!!!!!
    :lol: :woohoo:
  • sarajlija

kako onda vi odma u narednom kolu dobiste goricu u pucilama bez 8 standardnih igraca,da vam nije sudia ostojic oliver pomogao,ilim taj sto je u brckom bio glavni Ristic Ljubisa koji je bio prvi pomocni u pucilama na pomenutoj utakmici

• Mladen  - FOX

• Mladen

Brodac je ubedljivo najbolji tim u 2.ligi.Ima najbolji teren u 2.ligi sta misle ostale pizdarije iz 2.lige

• Mladen  - FOX

Kakva utakmica u nedelju

• GOCA  - re: Šepku je Milorad Sofrenić omogućio da eventual
    Semberac napisa:
    Niko ne prića o tome kako ''advokat'' Savić po čijom je drigentnom palicom FK Napredak iz Šepka, danonoćno ''visi'' i pregovara sa Miloradom Mijom Sofrenićem oko namještanja utakmica. Zašto razgovara sa Sofrenićem? Zato što je on najuticajniji čovjek na regularnost Druge lige grupe Istok, pod čijom se KOMANDOM nalazi konpletno rukovodstvo te lige. On uz pomoć svog mentora ''Bajinog'' polupijanog Komesara Drige lige Istok po čijom se kontrolom nalazi FK Proleter iz Dvorova, diriguje ko će i gdje da sudi utakmice od visokog rizika koje direktno i neposredno utiču na tok konačnanog ishoda utakmice, kao i raspleta u ligi.

Svima nam je poznato kako je čuveni Semberski fudbalski ''Gang'' došao u poziciju da mu ''advokat'' Savić nudi novac kojim će rješavati pitanje kredibiliteta lige, koga uopšte nema.

U Bijeljini se nalazi sjedište Druge lige grupa Istok, koja broji mnoštvo funkcionera, delegata, sudija koji su pod kontrolom Sofrenića, koji diriguje koće, kako i gdje s...
  • GOCA

SVAKA TI CAST ZA MIJU PA ON J.... SVE SUDIJE I KLUBOVE ALI AKO BOG DA DOCE I NJEMU KRAJ

• BRCAK

Evo obavjest za sve ekipa Sepka ne ide u 1 ligu RS.U 1 ligu ulazi ekipa F,K,PODRINjE JANjA cestitamo :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

• shox shoes  - shox shoes

I am a chinese girl and i study ed hardy shoesin wuyiluvibram shoes primary school. mbt sneakeri get up very early in the morning and then help my mother cook breakfast. after breakfast, i walk to school, because it's not far from my house. on 17878996852001

Dodaj komentar
Your Contact Details:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:

Sezona 2009/10

Sljedeća utakmica

28.08.2010. - 17 h

FK Romanija - FK Mladost Rogatica

Posljednja utakmica